I modsætning til diverse ”dating” sider på internettet, er vi stolte at være en seriøs muslimsk ægteskabs side med unikke funktioner som vi har introduceret, for at være i overensstemmelse med al-Quran. I betragtning af at vores koncept er baseret på flere værs fra koranen hvor allah siger:

”Et af hans tegn er, at han skabte hustruer af jer selv, for at i kunne hvile hos dem. Han satte kærlighed og barmhertighed mellem jer. Deri er der tegn for folk der vil tænke sig om.” (Al-Quran 30:21)

”I begår ingen overtrædelse ved at antyde ægteskabstilbud til kvinder eller ved at gøre jer skjulte tanker. allah ved at i vil tænke på dem. I må ikke aftale noget med dem i hemmelighed! Og i skal føre sømmelig tale.” (Al-Quran 2:235)

”Han er den der skabte jer af ét væsen. Heraf dannede han hans mage, til at leve sammen emd ham”( Al-Quran 7:189)

Ibn Masud (fvh) berretiget at profeten (fvh) sagde:
”O unge mænd. Hvem iblandt jer der har råd til at blive gift, lad ham gifte sig, for det vil (hjælpe) til at sænke blikket og bevare hans kysk.”

Inden vi går igang med at nævne vores unikke funktioner, vil vi minde dig om, at www.singlemuslim.dk´s formål, er at hjælpe med- og gøre det nemmere med, at finde en muslimsk ægtefælle i Danmark, som har samme muslmske værdier som dig selv.

Vi er til for alle muslimer. Uanset hvor praktiserende du er, så længe du overholder de muslimske retningslinjer (se vilkår for brug), er du altid velkommen hos hos os.Vores unikke funktioner der gør at vi er tilladt i islamisk lov.


1. Vi har gjort det muligt at tilføje en kode på alle dine billeder, således at det KUN er dig der bestemmer hvem der må se dine billeder. Det samme gør sig gældene hvis du vælger at det kun er venner der må se dine billeder. Hvis du vælger en af disse former for ”beskyttelse”, bliver dine billeder ikke vist på forsiden. Vi i singlemuslim.dk opfordre alle til at have beskyttelse på deres billeder. Uanset om du har kode på dine billeder eller ej, skal du være anstændigt påklædt på dine billeder. Alle billeder skal godkendes, af singlemuslim.dk før de kan ses af andre.

2. Alle medlemer har mulighed for at anmelde en anden bruger til os. Hvis vi, efter at have gennemgået profilen og dens samtaler, skønner at profilen har opført sig uanstænidgt og i strid med islamisk lov, bliver brugeren udelukket fra singlemuslim.dk

3. I vores ægteskabarrangementer, skal man have sin mahram med, og sociale arrangementer er opdelt efter køn.

4. Det er kun muligt for betalende medlemmer at kontakte andre medlemmer. Det er for at sikre at det kun er brugere som har ægteskab for øje, du bliver kontaktet af.

5. Vi har gjort det muligt for alle brugere at indtaste deres kriterier for en kommende ægtefælle, således at du kun får matches, der er på samme praktiserende niveau som dig selv.

6. Hvis brugere opfordre til dating eller andet upassende og imod islamisk lov, bliver de bortvist fra singlemuslim.dk.

7. Profeten (fvh) har sagt: ”Ingen mand bør være med en kvinde, medmindre hendes mahram er tilstede.” Han har også sagt: ”ingen mand bør være alene med en (ikke mahram) kvinde, for den tredje til stede vil være satan”. Derfor læser vi beskeder som sendes indbyrdes iblandt medlemmerne og opfordre i vores vilkår for brug, til at du skal informere din walli om din brug af siden og hvem du kontakter.